fbpx

Bare kvinner får underlivskreft – er hatefullt

«Bare kvinner får livmorhalskreft» er hatpratTwitter

«Bare kvinner får underlivskreft er hatefullt. Hatprat er utestengelse

Det er noe råttent i Kongeriket Twitter

Du tror kanskje dette er storm i et vannglass? At det hele dreier seg om menneskelig svikt, eller en litt dårlig programmert kunstig intelligens? Det er ingen absurd påstand kvinnen bak kontoen @hammer_of_glass kommer med. Kan hun ikke klage? Be om at en moderator av arten menneske, ikke silisium, ser på saken? Det har hun selvsagt gjort, men uten å vinne frem. I Twitters eneveldige Kongedømme ER det hatefullt å si at bare kvinner får underlivskreft, livmorhalskreft, eggstokkreft, uansett hva flertallet av Kongens undersåtter måtte mene.

Takk for tålmodigheten, men du er en hater, og må i gapestokk

Å være eller ikke være

Rettere sagt, å være inkludert, eller ekskludert, det er spørsmålet. Dette er heller ikke noe engangstilfelle. Det er flere som har blitt utestengt for lignende uttalelser, blant annet Posie Parker. Mange husker sikkert hun var i Norge i februar 2018. Da fortalte hun hvordan Twitter reagerte på hennes tweets, ordbokdefinisjonen av kvinne «Woman = Adult human female.» Den påstanden fant Twitter så truende at de stengte ikke bare kontoen til Posie, eller Kellie – Jay. Keen, som hun egentlig heter. Mann og barn ble også ekskludert. Twitter var føre var, sånn i tilfelle. Det er tross alt ingen som vet om aktivister er født sånn eller blitt sånn.

Det er Rosa Sløyfe måned, Hey Twitter – Det er ingen skam å snu

I oktober farges verden rosa i solidaritet med kreftsyke kvinner. Reelt syke kvinner kan komme for sent til behandling for sin underlivskreft, dersom biologiske menn krever å få undersøkt organer de aldri har hatt, og aldri kommer til å få.

Twitter har dehumanisert kvinner

Når Twitter sier det ikke er unikt for kvinner å få livmorhalskreft, så sier de kvinner ikke har noen biologisk egenart som hunkjønn av menneskerasen. Kvinner finnes ikke for Twitter – Dehumanisert av Twitter.

Da Posie Parker skulle henge opp Billboards

Visit Us
Follow Me
Tweet
Rull til toppen