fbpx

Hvem er det som trenger beskyttelse – Egentlig?

Ytringsfriheten – Vår bærebjelke

I LLH – 2019 er ytringsfriheten bærebjelken vi lener oss til. Vi kjenner ikke igjen det bildet skeive organisasjoner og politikere maler av den norske befolkningen og lurer på hvem det er som truer, hater, utøver vold mot lesbiske, homofile og de som kaller seg skeive. Hvor er tallene for anmeldelser? hvor er dommene?

Norske medier viser «En side av en sak»

Det er mange perspektiver knyttet til forslaget om å innføre kjønnsidentitet i straffeloven som er av allmenn interesse. Vi registrerer at NRK og MSM ikke vil løfte disse perspektivene frem eller belyse konflikter knyttet til det å inkludere subjektive opplevelser i straffeloven.

Tror «Skeiv ungdom» det finnes en hatkrim mafia?

Feires fra «Dalstroka innafor» til Kirkenes

Med Pride-arrangementer over hele Norge, til alle årstider, blir «Skeiv ungdoms» påstand absurd. I 2019 samlet Oslo Pride flere folk enn 17. mai. Er det noen som samler seg og applauderes gatelangs så er det «skeivingene.»

En persons «kjønnsidentitet» kan ikke erfares av andre

Det er umulig å erfare, oppleve eller forholde seg til andres kjønnsidentitet, for kjønnsidentitet kan ikke observeres. Menn og kvinner kan trakasseres for å bryte med forventningen av hvordan menn eller kvinner skal kle seg, se ut eller oppfører seg, men det er det biologiske kjønn som er utgangspunktet, og som eventuelt provoserer folk som lar seg provosere av sånt.

Selvsagt skal folk få kle seg som de vil, og elske hvem de vil

I Norge i dag er det ikke noe problem å være annerledes, de eneste som opplever det som et problem, er enkelte av de som opplever seg som annerledes. Egen eventuelle skamfølelse er det umulig å lovbestemme seg bort fra.Visit Us
Follow Me
Tweet
Rull til toppen