fbpx

Hvorfor hjelper Silicon Valley transaktivister som vil stanse boken min?

Dagen etter at jeg tvitret om de pågående forsøkene på å blokkere salget av boken min, «Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters», ble jeg sittende i telefonen med mine foreldres eiendomsmegler. «Hvordan går det med boken din?» ville hun vite. «Er det mye kontrovers?»

Vel, du måtte forvente det, ikke sant?» «Når du skriver en slik bok, er det det du må forvente.

Dette er, mer eller mindre, de flestes reaksjon på at boken min blir forsøkt stanset, Det er ikke det at de er enige i sensur i seg selv. Men du kan ikke starte branner, uten å forvente at Big Techs meningspoliti skal slukke dem.

Hvis du skal snakke om trans ting, mener jeg, hva forventet du?

Bortsett fra at jeg ikke skrev om «transgreia». Jeg skrev om den plutselige, alvorlige økningen i selvidentifisering blant unge jenter. Jeg støtter fullt ut medisinsk transisjon for voksne. Jeg har ikke noe ønske om å være en provokatør. Jeg har heller ingen interesse for hvordan andre lever sine liv.

Min jobb er å undersøke kulturelle fenomener.

Det jeg tar gjør som journalist, er å undersøke kulturelle fenomener, og her var et som var verdt å undersøke: Mellom 2016 og 2017, ble antall kvinner som søker kjønnskirurgi firedoblet  i USA. Tusenvis av tenåringsjenter over hele den vestlige verden har selvdiagnostisert seg, med en ekte dysforisk tilstand de sannsynligvis ikke har; I mange tilfeller får de hormoner og operasjoner etter overfladisk diagnostisering. Skolelærere, terapeuter, leger, kirurger og andre støtter jentene, men ofte av frykt. Bifaller de ikke risikerer de å bli rapportert som transfobe.

Hele denne historien kan du lese på engelsk her


Dette intervjuet som Joe Rogans gjorde med Abigail Shrier er sett over 2,3 millioner ganger siden Juli 2020

Visit Us
Follow Me
Tweet
Rull til toppen